Om Stakehouse

Fullservice-bureau

Stakehouse er et specialiseret content bureau, der er vant til at formidle budskaber om de store globale megatrends, så de bliver forståelige og relevante for netop dine interessenter. Stakehouse har dybe rødder i den seriøse erhvervsjournalistik og har siden 2016 udviklet og produceret kvalitetsindhold for en lang række medier og virksomheder primært inden for business to business-områdets mange nicheområder samt den offentlige sektor.

Vi er et fullservice-bureau, hvilket betyder, at vi kan hjælpe dig med at løfte store og små kommunikationsopgaver. Fra idé og konceptudvikling – og helt frem til det færdige produkt, herunder også projektledelse, research, interview, tekstproduktion, foto, video, layout, redigering, korrekturlæsning, tryk samt distribution på forskellige kanaler og platforme. Vi udvikler og producerer bl.a. magasiner, særtillæg, guides, analyser og rapporter, både som printudgivelser og digitalt.

Produktion af medier og magasiner

Udvikling og produktion af content?

​Stakehouse har erfaring med både udvikling og produktion af content til alle platforme. Søger I inspiration eller hjælpende hænder og hoveder, så tag kontakt til os, og lad os se, om vi kan finde en god løsning for jer.