Udvikling og optimering

Outsourcing

De fleste virksomheder i dansk erhvervsliv er vant til at outsource opgaver, der ikke er deres kerneforretning til nichevirksomheder med hver deres speciale. Dette gælder bl.a. kommunikations- og medierelaterede opgaver, herunder både klassisk medieproduktion og varetagelse af sociale medier. Dette ud fra devisen “Gør det, du er bedst til”. Ved at overlade det til eksperter at tage sig af eksempelvis kommunikations- og medierelaterede opgaver sikrer man højere effektivitet og bedre kvalitet i arbejdet. Det samme sker i stigende omfang i mediebranchen. Her ser man også flere steder et øget fokus på kerneforretningen, og hvad der ikke er kerneforretning outsources. Det kan være forskellige dele af den journalistiske proces, men det kan også være særlige journalistiske nicheområder.

Optimering og effektivisering af journalistiske processer

Stakehouse er outsourcingpartner for både virksomheder og medier, og har årelang erfaring med optimering og effektivisering af journalistiske processer, herunder også rådgivning og coaching af ledelsen i forbindelse med store forandringsprocesser. Derudover hjælper vi vores kunder med at styrke sin relevans hos målgruppen med både forretnings- og konceptudvikling af medierelaterede produkter.

Er I klar til at starte et nyt medieprojekt, men mangler hænder og hoveder?

Har I overvejet at outsource hele eller dele af jeres medieproduktion, eller kunne I tænke jer at starte et nyt medieprojekt op, men savner ressourcer eller blot gode råd? Tag en snak med os og få et bud på en god løsning for jer.